søndag den 27. maj 2007

Det begynder at ligne noget...


Sidste weekend var Wilma jo i skarp træning hos Erik Holmgaard. Vi trænede nok næsten 5 timer på 2 dage. Hun fik bare lov til at drive, drive, drive, drive og drive. Og hun rykkede virkelig meget på de 2 dage. Se tidligere indlæg: http://kennellitgov.blogspot.com/2007/05/hyrdetrning-og-badning-af-far.html


I denne weekend har Erik så været på djævleøen og gi kursus og Wilma har igen trænet drivning i lange baner. Og det går virkelig fremad, hun er ganske enkelt ved at få godt fat i det. Hun har fået næsten styr på de helt små sidebevægelser. Og det mest fantastiske er hendes tempo, hun har fået et helt fantastiskt roligt drive tempo og fårene har bare fuld tillid til hende når hun drive afsted med dem. De stoler helt på, at der ikke sker dem dem noget og lader hende arbejde med dem i fuldkommen ro.


Hun lavede idag en rigtig flot kl. 3 tværdrivning (iflg. Erik). Hun mangler stadig lidt selvtillid eller hvad det nu er, når hun driver der ud af. Så skal hun lige ha' et par støtte kommandoer "fremad", så tøffer hun videre.


Jeg skal arbejde meget mere med det og især med at hun er utrolig bange for at miste fårene. Og hun prøver hele tiden at kompensere for træk i fårene. Det er selvfølgelig en rigtig god egenskab, men når jeg vil ha' fårene i en anden retning, så skal hun lære at høre hvad jeg siger og ikke blive ved med at prøve at holde fårene fra at løbe. Det er jo ikke sikkert at hun ved hvor jeg vil ha' fårene hen. Men på neutralt område uden træk er hun utrolig lydhør og tar alle sidekommandoer fint og flanker rigtig godt.


Så vi nærmer os da at være klar til Dutch Open.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar