lørdag den 12. maj 2007

2. del af cykelprojektet


Ja så blev det igen tid til at øve cykling med 2 hunde og denne gang gik det meget bedre. Faktisk helt uden problemer.

Det er gået meget hurtigere end jeg havde turde håbe på at lære dem begge at følge med cyklen.

Der er nu gået næsten 14 dage siden vi prøvede sidste gang, men vi har simpelthen ikke haft nogle fridage til det. Og så var jeg lige med arbejdet i Stuttgart nogle dage.

Vi er jo inde i årets travleste tid. I maj måned har vi f.eks. 21 trænings- eller konkurrencedage. Og de få dage vi har haft hjemme har vi brugt til hvile og rengøring.

Men idag skulle vi så prøve igen. Turen ned til parken gik fint. De var slet ikke i tvivl om at de skulle holde sig på højre side og helst løbe på fortovet, men skal med uden om de parkerede biler.

I parken er det jo ikke noget problem for der er de løs - eneste problem var at cyklen på vej op ad en bakke pludselig pludselig besluttede sig for at hoppe i det tungeste gear, så jeg var nødt til at stå af og trække cyklen op på toppen.

Fra parken til skoven kører vi et stykke på en blind vej. Her løber hundene løs inde på fortovet. Der er små træer på stykket mellem vejen og fortovet, så det er ikke til at ha' dem i snor. Men idag blev de begge (dvs. også Wilma) inde på fortovet og løb bare fint ved siden af cyklen. Når vi krydsede små sideveje stoppede de pænt og ventede til de fik besked på at krydse over.

Så gik vi en dejlig tur rundt i den meget flotte grønne skov, mens hundene fik ordnet og snuset hvad de nu skulle. Og Wilma fandt selvfølgelig et vandhul hun kunne hoppe i.... Se tidligere indlæg om "Hvordan man opnår det perfekte resultat?" - http://kennellitgov.blogspot.com/2007/05/hvordan-man-opnar-det-perfekte-resultat.html

Og så cyklede vi stille og roligt hjem igen. Nu er de godt nok meget trætte begge 2.

Men det var en fin tur uden forsøg på at vælte mig af cyklen. Men at det skulle gå så nemt med at lære dem begge at cykle havde jeg ikke troet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar