mandag den 30. april 2007

Vores nyeste projekt ... eller hvordan man cykler med 2 hunde


Janne har fået den fikse ide at vi skal noget hun kalder "at cykle". Hun har derfor købt den her blå metalgenstand - en cykel. (Der var vist noget om at hun ikke orkede at sætte den gamle racercykel istand).


Idag var så den store dag hvor planen skulle sættes i værk. Så vi fik vores seler på - dem vi plejede at ha' på som sikkerhedsseler i den gamle bil. Og så hentede Janne ellers det der blå monstrum op af kælderen.


Frida mente jo nok hun havde styr på hvad der skulle ske for hun har cyklet meget før Wilma kom til. Men nu er Wilma voksen nok til at cykle. Vi var kun lige nået ud på fortovet med cyklen, da den 1. mand kørte grinende forbi og spurgte "om Janne kunne styre os" - hvad mon han mente med det?


Nå, men Janne satte sig op på cyklen og vi begyndte stille og roligt at løbe ved siden af. Og det var da meget sjovt. Wilma mente hun burde løbe forrest og da vi skulle krydse en vej mente Wilma det måtte være tid til at skifte side, så hun løb lige ind foran cyklen. Det var ikke populært. Janne sagde: "at hun var ved at vælte cyklen" og hvad så?


Efter endnu et forsøg på det der "at vælte cyklen" (hvor Janne fandt ud af bremserne virkede aldeles godt - næsten for godt) nåede vi ned til parken. Her blev vi sluppet løs og det var jo bare fedt. Men åbenbart kan Janne og cykle meget hurtigere uden os, så hun spurtede afsted i parken så vi pludselig var nødt til at løbe rigtig stærkt for at følge med.


Vi cyklede fra parken ud til skoven og vi fandt et rigtig godt tempo som passede til både Frida og til Wilma. Et godt jævnt trav, som også skulle være det der gi'r bedst motion.


Der er ca. 4 km ud til skoven og da vi nåede der ud var det meningen at vi skulle ha' cyklet en runde i skoven. Men Frida var for træt til det, så istedet blev cyklen parkeret og vi gik en dejlig tur rundt istedet og fik lidt vand.


Da vi nåede tilbage til cyklen var Frida helt på dupperne og klar igen. Så løb vi i det fineste trav hele vejen hjem.


Nu må vi vist indrømme at vi faktisk er lidt trætte begge 2, så vi har lagt os og sat Janne til tasterne.


Hilsen Frida & Wilma

Ingen kommentarer:

Send en kommentar