søndag den 29. april 2007

Frida er tæt på at kvalificere sig til DM i agility


Så er vi hjemme efter endnu en stævneweekend. Denne gang var det det store DKK stævne i Hillerød.


Frida har løbet rigtig godt hele weekenden. Lørdag blev hun nr. 6 i Agility kl. 3 og idag har hun løbet 2 fine fejlfrie løb i Spring Åben og Agility Åben. Dermed fik hun 2 DM-udtagelser. Og hun er nu oppe på 3. Hun mangler derfor kun en i spring for at kvalificere sig til DM. Det vil så være 8. år hun gør det og det i en alder af næsten 11 år. Jeg er så glad for at hun stadig er så glad for at løbe og at hun stadig kan klare det. Hun viser slet ingen stivhed eller træthed oven på sådan en weekend. Men hun er så også utrolig god til bare at slappe totalt af og hvile sig i løbet af dagen. Hun nyder bare at ligge og kigge agility.


Wilma har også løbet et ret godt stævne. Vi havde et total kaos løb lørdag, hvor Wilma mente at lige meget hvad jeg sagde så betød det "tunnel" ;-)


Hun har haft flere rigtig gode løb med en enkelt fejl, enten et revet spring eller en glemt port i slalom. Men idag løb hun så et fint fejlfrit løb i Spring Åben. Hun blev nr. 22 ud af ca. 90 hunde og Frida blev nr. 26. Dermed fik Wilma sin første DM-udtagelse og mangler så 3. DM bli'r afholdt i weekenden d. 1-2.9.2007 og jeg ville da gerne ha' begge hundene kvalificeret. Det bli'r nok det eneste år hvor det er en mulighed. Til næste år vil Frida formodentlig løbe i senior klasser og dermed uden mulighed for kvalifikationer, da der ikke findes DM for seniorer. Det synes jeg egentlig kunne være hyggeligt.


I Spring kl. 1 løb Wilma også fejlfrit og fik dermed en oprykningsplacering. Hun har nu 2 i agility og 2 i spring, så hun mangler en i hver klasse for at kunne rykke op i klasse 2.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar