lørdag den 3. marts 2007

Kedelig weekend


Endelig blev det weekend og vi havde jo så regnet med at skulle en masse sjov. Jeg skulle til lydighedstræning fredag aften, lørdag skulle Wilma til hyrdetræning og imorgen havde vi planlagt hundeskovtur med en masse andre hunde, som vi rigtig skulle lege og lave ballade med.


Men nej, det hele er aflyst og Janne har bare lagt sig i sengen med halsbetændelse. Eneste nogenlunde oplevelse i dag har været en lille tur i skoven. Vi skulle jo ud og snuse lidt. Og så var vi med ude og købe en masse drikkevarer og dybfrost supper, så vi nu kan blive inde i laaaaang tid.


Både Wilma og jeg har været meget søde til at gå ind og kigge til patienten og hygge lidt om hende. Wilma har også lokket hende til at kaste en bold et par gange, men ellers er hun bare drønkedelig - ligger i sengen og ser bryllup og demonstrationer på TV2 News. Det er jo ikke noget for hunde. Mon ikke vi snart kan få lov til at se Animal Planet lidt istedet? Den kanal er Wilma i hvert fald ret glad for. Personligt kan jeg ikke rigtig se noget spændende i det der TV.


Har lige vedhæftet et billede fra Janne's forældres have i Frankrig, hvor foråret er kommet. Mon vi skal derned igen i år? Det er i hvert fald bedre end bare at gå her og kede sig med en hostende patient.


Hilsen Frida

Ingen kommentarer:

Send en kommentar