torsdag den 5. juli 2007

Så er regntøjet da gennemtestet


Har været ude og hyrdetræne her til aften. Og at sige at det regnede er da en underdrivelse. Det stod bare ned og flere steder på vej ud til fårene stod vejen under vand og vi måtte "padle" os igennem.


I sidste weekend var vi jo 3 dage i Jylland og træne hos Erik Holmgaard og hvem tog afsted med 2 regnjakker og ingen regnbukser? Nå, men en hurtig smuttur til Jem & Fix i Skjern lige inden lukketid resulterede i et drønbilligt regnsæt til 198 kr. Men det er bare det bedste jeg nogensinde har haft og det holder mig helt tør.


Kørte direkte til træning fra arbejde idag og måtte stå i læ under bagklappen på bilen og klæde om. Og så ellers ud på marken med Wilma. Fårene troede ellers de havde skjult sig godt i en lille skov, men Wilma lod sig ikke narre og kom med dem alle. Og så blev der ellers trænet deling, deling, deling og deling. Lad os bare sige at det er vores største problem, men nu begynder det vidst at sive ind hos Wilma og jeg er også ved at forstå fidusen. Det hjælper med sådan et par dages træning hos Erik.


Men Dutch Open nærmer sig, så det hjælper ikke med en pjækkedag uanset hvad vejret planlægger. Heldigvis så er Wilma fuldstændig ligeglad med om det regner eller ej, hun skal bare arbejde med fårene. Det er det eneste der tæller i hendes verden. Og så elsker hun jo vand.På vejen hjem måtte vi køre en lang omvej fordi den normale vej var blevet lukket pga. vand på kørebanen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar